Tekijät

Bulkista Brändiksi-tiimi joulukuussa 2015

 

marco_co-8957.jpg

 

Anja Kahri

Anja toimii Antell-ravintoloiden COO:na. Hänellä on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta, palveluiden ja tuotteiden kehittämisestä sekä markkinoinnin tehtävistä mm. SanomaProlta, Pauligilta ja Dagmarista.

 

 

Tuomas Kahri

Tuoppi on Terveystalon liiketoimintajohtaja, joka on aikaisemmin vastannut liiketoiminnan kehityksestä, strategiakehityksestä, markkinoinnista ja laadusta mm Hartwallilla, KONEella ja Postilla.

Marco Mäkinen

Marco on kokenut strategi, arvostettu mielipidevaikuttaja ja kysytty brändievankelista. Hän on tehnyt pitkän uran eri mainostoimistojen palveluksessa, viimeksi TBWA\Helsingin johtajana. Marco on konsultoinut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä brändeistä, toimintaympäristön muutoksista ja strategiasta.

 

 

Ossi Ahto

Ossi on kokenut markkinoija ja ryhmän diginatiivi. Ossi on tehnyt uransa huippubrändien kanssa mm. Red Bullilla, Heineken-brändin parissa ja Hartwallin digitaalisesta markkinoinnista vastaten. Ossi työskentelee tällä hetkellä Googlella auttaen suomalaisia huippubrändejä kohti menestystä maailmalla.